Energieffektiva LED-lampor | Ljuskällor för alla behov |

Ljuskällor

Letar du efter energisnåla LED-lampor och glödlampor? Då har du kommit rätt! På Växjö Elektriska har vi ett brett utbud av energieffektiva lampor och reservlampor, inklusive päronlampor, klotlampor och olika ljuskällor från välkända varumärken som Osram, Airam, Tala och PR Home. Energisnåla LED-lampor som passar alla behov och smaker hittar du här. På Växjö Elektriska har vi kompletta lösningar för att lysa upp ditt hem eller kontor, vårt sortiment inkluderar bland annat koltrådsglödlampor som passar både lampor med och utan skärm. Vi har ett brett utbud av LED-lampor som är perfekta för att skapa stämningsfull belysning i ditt hem, oavsett om du vill ha varmt eller kallt ljus.
FILTRERA PÅ:
Visa filter Dölj filter
Kategori
Glödtråd Halogen LED
Varumärke
101 Copenhagen Airam Astro Lighting Audo Copenhagen Bsweden Flos Globen Lighting Humble Konsthantverk Ledvance Muuto Normann Copenhagen Osram Philips PR Home Smak Design Soraa Star Trading Tala Unison
Sockel
E10 E14 E27 E27 E5 E6 G4 G9 GU10 GU4 GU5,3 Gx16d GX53 GY6,35 R7s S14d S14s
Filterval:

Letar du efter LED-lampor glödlampor eller halogenlampor? Hos Växjö Elektriska hittar du ett brett sortiment av LED-lampor från välkända varumärken som Osram, Philips, Tala, Unison, Flos, Star Trading, Airam och PR Home. Vi säljer alla sorters LED-lampor, inklusive reflektorlampor, reservlampor, topplampor, ljuskällor, päronlampor och klotlampor.
Med LED-lampor kan du spara pengar genom att välja energisnål belysning för alla dina behov. Vi har ett stort utbud av dimbara LED-lampor som ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter dina önskemål. LED-lampor är också mycket energieffektiva och finns i olika varianter.

Undrar du över skillnaden mellan LED-lampor och halogen? LED-lampor är mer miljövänliga, och dessutom håller de längre än traditionella halogenlampor. Genom att välja LED-lampor bidrar du till en mer hållbar miljö. Vi har även spotlights, lysrör och LED-lampor som passar perfekt för ditt kontor, företag eller hem. Hos oss hittar du alltid det du behöver för din belysning. Så oavsett om du söker efter en LED-lampa för din läslampa, eller en LED-lampa för att lysa upp ditt badrum, har vi allt du behöver. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt LED-lampa för dina behov.