Energieffektiva LED-lampor | Ljuskällor för alla behov |

Ljuskällor

Letar du efter energisnåla LED-lampor och glödlampor? Då har du kommit rätt! På Växjö Elektriska har vi ett brett utbud av energieffektiva lampor och reservlampor, inklusive päronlampor, klotlampor och olika ljuskällor från välkända varumärken som Osram, Airam, Tala och PR Home. Energisnåla LED-lampor som passar alla behov och smaker hittar du här. På Växjö Elektriska har vi kompletta lösningar för att lysa upp ditt hem eller kontor, vårt sortiment inkluderar bland annat koltrådsglödlampor som passar både lampor med och utan skärm. Vi har ett brett utbud av LED-lampor som är perfekta för att skapa stämningsfull belysning i ditt hem, oavsett om du vill ha varmt eller kallt ljus.
FILTRERA PÅ:
Visa filter Dölj filter
Kategori
Glödtråd Halogen LED Lysrör
Varumärke
101 Copenhagen Airam Astro Lighting Audo Copenhagen Bsweden Flos Globen Lighting Humble Konsthantverk Muuto Normann Copenhagen Osram Philips PR Home Smak Design Soraa Star Trading Tala Unison
Sockel
2G11 2G7 E10 E14 E27 E5 E6 G23 G24d1 G24d3 G4 G9 GR10 GR8 GU10 GU4 GU5,3 GX53 GY6,35 R7s
Filterval:
Torso LED Bulb 6W E27
Audo Copenhagen
435 kr
Torso LED Bulb 4W E14
Audo Copenhagen
355 kr
Pix LED Bulb T30 300mm 7W E27
Normann Copenhagen
285 kr
Pix LED Bulb T30 185mm 5W E27
Normann Copenhagen
215 kr
Pix LED Bulb T30 125mm 3W E27
Normann Copenhagen
140 kr

Letar du efter LED-lampor glödlampor eller halogenlampor? Hos Växjö Elektriska hittar du ett brett sortiment av LED-lampor från välkända varumärken som Osram, Philips, Tala, Unison, Flos, Star Trading, Airam och PR Home. Vi säljer alla sorters LED-lampor, inklusive reflektorlampor, reservlampor, topplampor, ljuskällor, päronlampor och klotlampor.
Med LED-lampor kan du spara pengar genom att välja energisnål belysning för alla dina behov. Vi har ett stort utbud av dimbara LED-lampor som ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter dina önskemål. LED-lampor är också mycket energieffektiva och finns i olika varianter.

Undrar du över skillnaden mellan LED-lampor och halogen? LED-lampor är mer miljövänliga, och dessutom håller de längre än traditionella halogenlampor. Genom att välja LED-lampor bidrar du till en mer hållbar miljö. Vi har även spotlights, lysrör och LED-lampor som passar perfekt för ditt kontor, företag eller hem. Hos oss hittar du alltid det du behöver för din belysning. Så oavsett om du söker efter en LED-lampa för din läslampa, eller en LED-lampa för att lysa upp ditt badrum, har vi allt du behöver. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt LED-lampa för dina behov.