Butiksansvarig
Vi söker: Butiksansvarig till vår butik i Stockholm

Växjö Elektriska är ett familjeföretag som startade sin resa 1944. Sedan dess har vi belyst Sverige genom att ge expertråd inom allt som har med belysning att göra. Växjö Elektriska har butik på Storgatan i Växjö, Tegnérgatan i Stockholm och en butik på nätet, vaxjoelektriska.se. Förutom ett noga utvalt sortiment av lampor och inredningsdetaljer erbjuder vi ljussättning i hem, trädgård och arbetsplats samt renovering av äldre lampor. Vi har två gånger blivit utsedda till ”Årets Ljusa Butik i Sverige”. En utmärkelse vi är mycket stolta över. Vår ambition är att alltid ge våra kunder bästa möjliga service genom kunskap och expertis.


Om tjänsten
Som butiksansvarig leder du den dagliga verksamheten och har ansvar för både försäljning och personal. Du drivs av att inspirera och få dina medarbetare att utvecklas. Du är en skicklig säljare och samtidigt social, positiv och sätter alltid kunden i första rummet. Ditt ansvar blir att utveckla arbetssätt och metoder för hur butiken ska fungera effektivt och samtidigt följa Växjö Elektriskas koncept. I rollen ingår försäljnings- och lönsamhetsansvar och resursplanering i form av schemaläggning och bemanning.

Vi söker dig som har:
Minst fem års erfarenhet från detaljhandeln, gärna med personal eller försäljningsansvar.
Intresse för belysning, inredning och design.
Är en operativ och inspirerande ledare.
Ansvara för försäljningsmål och uppföljning av Växjö Elektriska i Stockholm

Egenskaper
Eftersom vi jobbar nära varandra är det viktigt att du gillar att arbeta i grupp. Och vi kan lova att vi är ett glatt gäng.

Vi ser även att du är:
– strukturerad
– driven
– social
– ansvarsfull
– affärsorienterad
– noggrann
- lösningsorienterad

Bakgrund
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från butik eller försäljning. Du har tidigare varit arbetsledare eller haft personalansvar.

Tillträde
Omgående

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Arbetsort
Stockholm

Varmt välkommen att skicka din ansökan till:
johannes@vaxjoelektriska.se