Ljussättning

Belysning kan vara knepigt – och att få till det perfekta ljuset kan vara svårt. Men vi hjälper dig gärna. Med vår ljussättningstjänst kommer vi till din bostad eller arbetsplats och går igenom vad som kan förändras. Tillsammans skapar vi den känsla du vill ha.

Möblera med ljus

Har du just bytt bostad eller går du i byggtankar? Eller kanske du bara behöver se över din belysning? Då hjälper vi gärna till. Vi besöker din bostad eller arbetsplats och går tillsammans med dig igenom vad som kan förändras och ger förslag på kompletteringar. Du kan också komma till vår butik och få konsultation.

Varje rum och plats har sina speciella egenskaper som påverkar vår upplevelse och känsla. Vi vet hur viktigt det är med rätt ljus på rätt plats.

Allmänljus, läsljus, arbetsbelysning, mysljus, punktbelysning – kallt ljus eller varmt ljus. Behoven är många och skiftar från rum till rum och från dag till natt. Enbart genom att använda rätt ljuskälla kan göra stor skillnad.


Priser
Ljussättning upp till tre rum – 2500 kr
Detta ingår: Konsultation och förslag på upp till tre rum. Ljussättningen kan ske i någon av våra butiker eller genom besök hemma hos dig. Om du i samband med konsultationen handlar varor för 20 000 kr eller mer så bjuder vi på konsultationen.

Ljussättning av ett helt hem eller arbetsplats – 4000 kr
Detta ingår: Konsultation och förslag på ett helt hem eller arbetsplats. Ljussättningen kan ske i någon av våra butiker eller genom besök hemma hos dig alternativ på din arbetsplats. Om du i samband med konsultationen handlar varor för 30 000 kr eller mer så bjuder vi på konsultationen.
 

Vi erbjuder ljussättning i Växjö med omnejd och i Stockholms innerstad. Eventuella resekostnader tillkommer om uppdragen sker utanför dessa områden.


Hör av dig idag
För bokning ring oss på 0470-76 46 00 eller maila till info@vaxjoelektriska.se

Avbokning behöver ske 48 timmar innan bokad tid annars debiteras 50% av kostnaden.