Ljussättning

Möblera med ljus

Har du just bytt bostad eller går du i byggtankar? Eller kanske du bara behöver se över din belysning? Då hjälper vi gärna till. Vi besöker din bostad eller arbetsplats och går tillsammans med dig igenom vad som enkelt kan förändras och ger förslag på kompletteringar. Du kan också komma till vår butik och få konsultation.

Varje rum och plats har sina speciella egenskaper som påverkar vår upplevelse och känsla. Vi vet hur viktigt det är med rätt ljus på rätt plats.

Allmänljus, läsljus, arbetsbelysning, mysljus, punktbelysning – kallt ljus eller varmt ljus. Behoven är många och skiftar från rum till rum och från dag till natt. Enbart genom att använda rätt ljuskälla kan göra stor skillnad.


Priser
Ljussättning upp till 3 rum – 2500 kr
Detta ingår: Konsultation och förslag på armaturer hemma hos dig eller i någon av våra butiker. Om du handlar varor till en summa av 20000 kr eller mer så bjuder vi på konsultationen.

Ljussättning av ett helt hem eller arbetsplats – 4000 kr
Detta ingår: Konsultation och förslag på armaturer hemma hos dig eller i någon av våra butiker. Om du handlar varor till en summa av 30000 kr eller mer så bjuder vi på konsultationen.

Vi erbjuder ljussättning i Växjö med omnejd och i Stockholms innerstad. Eventuella resekostnader tillkommer om uppdragen sker utanför dessa områden.


Hör av dig idag
För bokning ring oss på 0470-76 46 00 eller maila till info@vaxjoelektriska.se

Avbokning behöver ske 48 timmar innan bokad tid annars debiteras 50% av kostnaden.